top of page

ons 08 feb.

|

Vimmerby

Vårsoaré

Stans glammigaste förening, Wimmerby Burlesque Society bjuder i dig till vårens första träff. Välkommen på Vårsoaré i våra lokaler på Wetterströmska gården, Storgatan 34 den 8/2 kl 19-21.

Nu är anmälan stängd.
Se kommande event.
Vårsoaré
Vårsoaré

Tid & Plats

08 feb. 2023 19:00 – 21:00

Vimmerby, Storgatan 34, 598 37 Vimmerby, Sweden

Info

Stans glammigaste förening, Wimmerby Burlesque Society bjuder i dig till vårens första träff.  Välkommen på Vårsoaré i våra lokaler på Wetterströmska gården, Storgatan 34 den 8/2 kl 19-21.  

Wimmerby Burlesque Society är en förening som hyllar varandra i sensualitet och feminin kraft!  Det är magisk, tycker vi. Vi har fantastiska medlemmar som växt supermycket under det senaste året och nu är det på tiden att vi startar en ny grupp för burlesque nykomlingar. Vi vill gärna att du är med!   Under kvällen bjuder vi på Burlesquehistoria, vad som fick oss att börja och varför vi tycker att du passar hos oss. Dessutom kommer du få reda på vad en glitterjunta är och konsten i att skapa ett alter-ego. Du kommer kunna strassa loss och frottera i vårt dressing room bland paljetter, tassels och fjädrar.  Vi bjuder på ett glas välkomstbubbel när du kommer. Du kommer kunna mingla med härliga människor och ställa alla de frågor du har.  Begränsat antal platser. Alla är välkomna från 18 års ålder. Klä upp dig, klä av dig eller klä dig bekvämt. Detta är ett safe space. En öppen och fördomsfri miljö- vi tolererar inte hat!  

Anmälan sker via vår hemsida www.Wimmerbyburlesquesociety.se.  Detta vill du inte missa!   Med risk för glitterregn och champagneskurar!  Lametta Lamour, Marilyn Merlot och Tittie O’Plenty

Dela

bottom of page