top of page
Freakoutcreations_happy_showgirls_dancing_with_feather_boas_pho_2e772882-8a85-4c7d-ab3b-e2

Möhippa

Möhippa hos
Wimmerby Burlesque Society

Hur går det till?

Vi skräddarsyr paket efter era önskemål men nedan har du ett exempel på hur en dag kan se ut:

 

4h i Burlesquens värld!

Vi möts efter lunch i vår glammiga och dekadenta sammetsklädda samlingslokal. Där träffar ni 2 Burlesquepersonligheter som tar hand om er under dagen.

 

Vi börjar med:

-   Vad är burlesque? - en presentation av burlesque och oss

-   Beautyschool - där ni får tips och trix kring läpp och liner.

-   Karaktär - skapa ett alter-ego

 

Ränn fritt i vårt fabulösa dressing room - Klä upp er, klä ut er, klä av er i paljetter, fjädrar och glitter. Vi har ett stort utbud av kläder och acessorer som ni får prova och låna avslutas med fotografering i vår ministudio.

 

1h Danslektion i Basic Burlesque i kulturskolans magiska danslokaler en liten promenad bort där vi lär oss en enkelt koreografi.  Vi har boor och handskar ni får låna!

 

Tillbaka till samlingslokalen på Storgatan 34 där vi samlar ihop oss och avslutar aktiviteten och svarar på eventuella frågor som dykt upp. Då är det uppdukat med alkoholfri dryck och enklare snittar.

 

Fri tid för fix och lek.

Under tiden dukar vi upp ett långbord i lokalen dit ni själva beställer mat och fortsätter partyt till sena timmarna.

 

Ni får gärna ta med egen alkoholhaltig dryck till våra lokaler, bubbel är extra passande i denna miljö. Vi rekommenderar att ni beställer catering från Guldkant då vi inte har ett kök för att fixa middag. 

 

Vår samlingslokal ligger på samma gård som Villa Vimmerby så det är krypavstånd hem om ni väljer att bo där vilket vi verkligen rekommenderar.

Vill du veta mer och boka? 

bottom of page