top of page

sön 19 feb.

|

Stora danssalen på Kulturskolan Vimmerby

Glitter och fnitter Vimmerbys glammigaste danskurs.

Den 19/2 startar Wimmerby Burlesque Society grundkurs i Burlesque. En konstform som handlar om självkärlek och att ge uttryck för sensualitet och feminin kraft. Vi kommer bland annat gå igenom klassika burlesque element som bumps & grinds, tease, boa, glove peel, stocking peel och tassel twirl.

Nu är anmälan stängd.
Se kommande event.
Glitter och fnitter Vimmerbys glammigaste danskurs.
Glitter och fnitter Vimmerbys glammigaste danskurs.

Tid & Plats

19 feb. 2023 17:00 – 18:00

Stora danssalen på Kulturskolan Vimmerby, Drottninggatan 23, 598 37 Vimmerby, Sweden

Info

Glitter och fnitter Vimmerbys glammigaste danskurs.  

Burlesque är en konstform som handlar om självkärlek och att ge uttryck för sensualitet och feminin kraft. Vi kommer bland annat gå igenom klassika burlesque element som bumps and grinds, tease, boa, glove peel, stocking peel och tassel twirling!  

Svassa in i den nya veckan med ny attityd! Vi ses 10 Söndagar kl 17-18 med start 19/2 (och avslutning 7/5) i Aulan, stora danssalen på Kulturskolan Vimmerby.  Kom strax innan om du ska byta om så att vi kan sätta igång med lektionen kl 17.00 , Den 9 April har vi påskledigt så ingen lektion.

Klä upp dig, klä av dig eller klä dig bekvämt. Allt är ok. Men ta gärna nåt du känner dig fin i. En stor del av denna kurs handlar om självkärlek och att lära om hjärnan till att se sig själv på ett annat sätt. 

Vi kommer under terminen använda oss av ”props”, bland annat handskar och boor. Vid dessa lektioner kommer detta finnas på plats till de som inte har egna. Du behöver alltså inte köpa något eget för att vara med på kursen.  

ANMÄLAN:

Din plats är garanterad först när vi fått din betalning.  Sätt in 1450kr till Wimmerby Burlesque Society Bankgiro: 5965-4137, Skriv ditt namn och om möjligt ditt telnr i meddelandefältet för din betalning.

Behöver du invänta pengar eller vill dela upp din betalning. Kontakta oss!  Betald kursavgift återbetalas ej.   

ALLA är välkomna från 16 års ålder. Detta är ett safe space <3. En öppen och fördomsfri miljö-vi tolererar inte hat!  Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att ses!  Med risk för glitterregn och champagneskurar!  // Lametta Lamour, Marilyn Merlot och Tittie O’Plenty  

Mail :info@wimmerbyburlesquesociety.se 

Instagram @wimmerbyburlesquesociety

Dela

bottom of page