top of page

lör 02 apr.

|

Vimmerby

Glamourlördag

Välkommen på en glamoursprakande heldag! Beautyschool, Burlesquebazaar, high heelskurs, danskurs och mycket mer!

Tyvärr är eventet fullbokat men du är nu på vår väntelista.
Se andra event
Glamourlördag
Glamourlördag

Tid & Plats

02 apr. 2022 09:00

Vimmerby, Storgatan 34, 598 37 Vimmerby, Sweden

Info

Kostnad: 1500kr för hela dagens workshops.

Dagen börjar kl 9:00 på Storgatan 34 i Vimmerby. OBS! Begränsat antal platser så först till kvarn. Endast betald anmälan gäller.

Kl 9:00-11:40 Beautyschool, Brunch & Burlesquebazaar 

Vi går igenom perfect lashes, liner och lip och hur man lägger pincurls och Victoryrolls. Ta med eyeliner,kajal, mascara, lösfransar, lim, läppstift, läppenna och puder samt mindre spegel och pincett.Kommer finnas lösfransar till försäljning på plats. Sätt dig ner vid ett dignande brunchbord och med en mimosa i handen förgyll din garderob på vår burlesquebazaar. Här kommer det finnas massor av smått och gott till försäljning till exempel kläder, lösfransar, smycken, nätstrumpor och mycket mer. Vi går sedan i samlad trupp till danssalen.

Kl  12:00-14:30 School of High Heels med Miss Diamond - workshop 2,5h

Nyfiken på livet på högre höjder? Då är detta klassen för dig! Under 2,5 h timme får du lära dig allt från vad du skall tänka på när du köper och går in dina nya skor till hur du sass that ass med rätt rörelse på höfter för att inte skada knän och rygg när du går i dina favorit heels. Efter denna klass kommer du att kunna springa i dina högsta heels och sväva nerför trappor - det lämnar vi garanti på! Medtag: Två par skor i olika höjd (mycket viktigt), ett par som du är hyfsat bekväm med samt det högsta paret du äger. OBS! EJ kilklack eller hårda stiletter då golvet är känsligt. Ta med Inneskor/dansskor eller med bredare klack. Klä dig i något du känner dig lite extra fabulös och sassy i. Mysbyxor är absolut förbjudet. Du vill se hur din kropp och höfter rör sig så gärna något kroppsnära så lämna den bylsiga tunikan hemma. Klassen vänder sig både till dig som är Bambi på hal is och till dig som har hyfsat koll på dina klackar. Våren är här och det är dags att svassa varje trottoar fram som om det vore din alldeles egen catwalk!

Kl 14:30-16:00 Fika och paus

Kl 16:00-17:00 Basic Burlesk med Miss Diamond - workshop 1h

En härlig introduktion till burleskens förföriska värld. Under en timme får du prova på grunderna i burlesk och inga förkunskaper krävs, bara en nyfikenhet på livet i fjädrar och paljetter. Vi kommer att göra en koreografi tillsammans där vi använder boa och långa handskar. Medtag: Boa,Långa handskar. Kommer finnas handskar på plats att låna om du inte har egna. Om du inte har boa kan du ta med en längre sjal.

Klackskor om du är bekväm att dansa i klackar, annars utan. Klä dig i något du känner dig lite extra fabulös och sassy i, (inget bylsigt) text nätstrumpyxor, body, höfthållare. Men tights funkar det med. Klassen vänder sig till både dig som är helt nybörjare utan några som helst tidigare danserfarenheter och till dig som dansat tidigare och vill addera lite nya moves på din repertoar.

Dagen avslutas med middag och drinkar på stadshotellet för de som vill. 

Boende: Är du en långväga gäst och vill bo över rekommenderar vi att bo på vår location, Villa Vimmerby till förmånligt pris. Kika in på www.villavimmerby.se och skicka ett mail till info@villavimmerby.se så ser dom till att du får bo som den queen du är!

Länk till facebookevent:

https://fb.me/e/1vNmrOoA9

Miss Diamond

Instagram: thefabcoach

www.thefabcoach.com

Instagram: Miss_Diamond_Burlesque

Dela

bottom of page