top of page
1710417605628.png

Wimmerby Burlesque Society

Vi bjuder på självkärlek & glamour i vardagen!

"Vi är tre kvinnor som kände att det saknades något i Vimmerby. Tillsammans vill vi sprida lite glamour, glitter, glädje, dekadens och bidra med gemenskap, självkärlek och kroppspositivism genom konstformen burlesque. Vi startade därför Wimmerbyburlesquesociety 2019"

 

Sedan dess har vi växt till en gedigen skara glamazoner som ses en gång i månaden på * Glitterjunta.  Vi anordnar även större event som vi har öppna för allmänheten. Allt från danskurser som Glitter & Fnitter, möhippor,  livstilsworkshops och härligheter som Glamourlördag och Dekadent advent. Allt inom Burlesque såklart! Tillsammans vill vi skapa en välkomnande, varm och trygg atmosfär och sprida lite extra glitter och glam omkring oss. 

* Uttrycket och konceptet Glitterjunta grundades och startades av oss i Vimmerby 2020 och är ett tillfälle då man pysslar tillsammans efter olika teman, dricker bubbel, och pratar om livet och Burlesque såklart!

Vill du bli medlem? Medlemskap kostar 350kr och ger dig rabatter och tillgång till vår härliga gemenskap. Vill du veta mer? Maila oss så berättar vi.

Med risk för glitterregn och champagneskurar! Lametta Lamour, Marilyn Merlot & Tittie Ó Plenty. 

Här är vi!
Vimmerbys glammigaste styrelse!

Vill du beställa Burlesque tassels & pasties?

bottom of page